Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Aducem Raiul delicateselor italiene
mai aproape de voi!

 

La Bottega Timișoara călătorește în cele mai pitorești locuri din Italia pentru a aduce acasă o selecție delicioasă de produse gourmet.

 

Misiunea noastră este să vă oferim produse de calitate, cu gust rafinat și unic pentru o călătorie culinară italiană de excepție. E mai plăcut să gătești când ai ingrediente La Bottega. E veselia în bucătărie, rafinament în farfurie și la final vă veți declara încântați de masa servită.

Suntem și noi la fel de fascinați și de îndrăgostiți de bucătăria italiană și de aceea oferim calitate, rafinament, gusturi unice și memorabile, arome intense și experiențe inedite cu fiecare preparat gătit. Înțelegem dorința de original și promitem exclusivitate

Selectăm produse a căror poveste a trecut de mult testul timpului și colaborăm cu cei mai buni producători, aducându-le clienților o varietate de brânzeturi rafinate, selecții de salamuri, sosuri, paste sau vinuri de colecție, unul dintre cele mai importante criterii pentru alegerea acestora fiind calitatea superioară.

Pregătim zilnic produse de panificatie și patiserie, pentru ca voi să vă bucurati mereu de cele mai proaspete preparate. La Bottega este pe bunul vostru gust italian!

 

Dragoste la prima degustare!